fredag 28. mai 2010

Casa Murilo

Tiden flyr så usannsynlig fort for tiden, og jeg vet snart ikke hvilken vei, retning eller plass jeg skal ta. For det er bare så syykt vilt. Men, siden det er Melodi Grand Prix/Eurovision så skal jeg gi dere et musikktips. Det er selvfølgelig ikke noe fra MGP, men noe mye bedre.
Siden det uansett bare blir gjenfortelling av det som er sagt/står på siden, så kan dere like godt lese det som uansett står der, altså; utdrag fra hjemmesiden til Casa Murilo.

"In the summer of 2008, Chris Winfield and Dan Hesketh met two beautiful Norwegian girls in Brazil who happily tricked them into going back to Oslo. There they got together with drummer and producer Fredrik Baden and formed Casa Murilo, which later expanded to the six members they are today. "

Det er utrolig god koselig musikk, og jeg håper dere gidder trykke på play slik at flere kan få øya opp for denne herlige gjengen. Var på konsert med de på søndag, og det var fantastisk selv om lokalet var småfullt og antydninger til litt høy musikk. Sjarmen til bandet er på overvekt på plussida, og musikken likeså.
KOS DERE MED MUSIKKEN!

1 kommentar: