lørdag 5. september 2009

Rebus

På onsdag startet vi med linjefag, og i mitt tilfelle er det snakk om lyd og bilde. I og med at vi skulle lage noe for å vise hvem vi er i går, så fant vi ut at vi skulle prøve å lage en PP med div. bilder som turister i Oslo. Det endte opp med ufokuserte bilder, og bilder fra ansiktet og opp. Det hele endte med en adjektivfortellig om den fleibede klassen, og vi klæsja på masse morsomme lyder. Presentasjonene av alle linjene gikk dermed veldig bra i går. Vi fikk bl.a se vektløftere i tutu'er, idrettselever som hadde lagd sang, og ei helt fantastisk vokalgruppe fremføre en medley. Uansett, jeg lever og har det bra. Det første bildet dere ser er slottet, der, ifølge adjektivfortellingen vår, hans tvilsomme majestet bor.


Vi tok også en del hoppebilder. Elise(another one of mah roomies) tjuvstarter i en artig posisjon!

Dagen i dag ble brukt til rebusløp i Oslo city og vi var blant annet og tok bilder av div. figurer i vigelandsparken, fant ut hva gratulerer med dagen er på forskjellige språk, laget en tre minutters opera på operaen, vært på stortinget og fikk kvikk lunsj, og hatt oppvisning i sånn gardeopplegg på slottsplassen.

Og selvfølgelig meg. Vi sitter for øyeblikket i stua og laner litt på hver sin pc/mac, Elise sliter med å lage hull i alle stensilene vi har fått, og vi venter vel alle på at middagen skal starte. Deretter er det møte med TSN og så er det obligatorisk miljøkveld som vi mistenker blir en slags kampkveld. Vi får se. I morgen har vi heldigvis fri, og kan sove lenge og bruke dagen til litt rekreasjon. Det skal bli digg.

1 kommentar:

  1. Høres ut som at du har det bra Beate;) God helg :)

    SvarSlett