torsdag 11. februar 2010

Har dere med potetskruer?

Når jeg har tatt bilder som jeg hadde planer om å legge ut, så går alt skeis. Men dere får vel klare dere uten en gang. Som jeg nevnte er vi tilbake på SUFH. Sunnmøre Folkehøgskole. En skole å anbefale sånn sett. Vi trives som egget i plomma, og har allerede blitt godt vant. På tirsdag så dro vi til Kristiansund for å ha konfirmantopplegg der. Til vår forundring ble vi fortalt at minikonserten vi hadde var obligatorisk, og opplegget etterpå(drama/kor) var frivillig. Vi endte opp med to konfirmanter og to voksne pluss 17 av oss. Det ble veldig improvisert dramaleking. Det skal også nevnes at når vi reiste til Kristiansund så hadde vi en lang ventetid på Moa, bussholdeplass utenfor Ålesund, og en kan jo si det slik at vi brukte tiden godt ved å dra på Kiwi. Det ble funnet en hel del med maryland cookies, litt konfektkjeks og noen andre greier, i tillegg til at vi fant 20 pakker med blåomega vitaminer som tilsvarte en god slump med penger i kassa som ble delt på finnerne. 5 av 7 gikk sammen om å kjøpe en router slik at det kan spilles CS!

Dagen etter hadde vi til å bruke på planlegging og sosing. Det ble spilt mengder med Ligretto, og en hel del søvn, samt kiwi-gåing. En ivrig gjeng gikk til havnekiwien et stykke unna og fant ikke så spesielt mye mer enn to flasker brus. Men etter lunsj gikk en ny ivrig gjeng for å lete og fant intet mindre enn 4 esker med potetskruer. Så, vi har en god del løse skruer med oss! Haha.

Som at ikke det var nok skulle vi ha konfirmantopplegg i Molde(Hjembyen til Linnéa og Lars Tangen, for ikke å nevne Kjell Magne Bondevik = I e fra Molde...) der alt var ganske så obligatorisk. Minikonserten gikk som den skal, og seminarene vi hadde å tilby var vel ganske så populære. Enkelte mer enn andre. Drama fikk rundt 9 stykker, Dans, 25, Kor over 20 og Lek fikk vel rundt 110. Men det var utrolig gøy, og spesielt morsomt å få høre konfirmanter med ny dialekt.

I morgen reiser vi til Ålesund for å delta på VT som i år skal bli ganske så grensesprengende. Stay tuned for oppdateringer. Neste gang er jeg kanskje i Bergen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar