tirsdag 1. desember 2009

Det er første desember i dag!

Og endelig kan alle adventskalendere åpnes, tv-kalendere sees på, og vi kan starte med julebrus og nammenamm som kommer ut i butikkene alt for tidlig(merk; dette er for de som faktisk klarer å vente med julebrusen og alt annet div. til etter første desember)(merk 2; grunnet dårlig økonomi tror jeg julebrusen venter ganske godt til jeg kommer hjem og slipper å ta ansvar for egen økonomi i et par dager). Uansett. Dagen har vært fylt med godsaker fra topp til tå. Vi har vasket og ryddet i hele huset slik at det ser utroolig fint ut, og ikke minst rent og pent. Vi har hjulpet til med å flytte opp en seng og en sofa opp i tredje etasje fra kjelleren. Og jeg har skiftet på senga, pyntet juletre, laget adventsappelsin med nelliker, kjøpt meg julekalender(type; flaxlodd. Hjem støtter tydeligvis ikke borteboere) og har det som plommen i egget akkurat nå. Bildekavalkade fra kvelden!

Felles julekalender og avdentsappelsin.
Nå har vi pønta juletre og vi har... fått med Elise på bildet. Merk: Julebadeanda er på plass!

Vi fant dessuten ut at det var gøy å ta bilder og endte opp med; GLADBILDE! Det er advent! Og vi har fått med alt det vesentlige med advent og juletid, nemlig; Juletre(!!!), Julebadeand(!!!!!) Ingrids adventsappelsin(!!!) og ikke minst, et topper teppe fra Elise(!!!) Resterende tilbehør var jo selvfølgelig adventsgliset!

Vi ble litt... inspirert!
Men ble etter hvert litt salige og i bønnemodus!

Men vi klarte ikke å dy oss fordi, det er advent, og snart jul! Det er snø(både ute og inne!) og vi skal kose oss gløgg(!!) ihjel!

Nå håper jeg alle får en god natt, og at dere tar ironien med en klype teskje, som det så fint ble sagt en gang av ei viss jente fra Grrrrrrimstad!

1 kommentar: