onsdag 2. desember 2009

Advents Kick-off.

Siden det var første desember i går arrangerte miljøstipendiatene Advemts kick-off og hadde megastor utkledning. Ten Sing Norway møtte med både Pave, Esel, Reinsdyr, Juletre, Jomfru Maria med barn, og Jomfru Maria med barn i magen. I tillegg til Kopernicus(Eller Jesus/Gud som alle andre kalte ham) og et sabla bra englekor.

Kråkeslottet og årets Ten Sing Norwayere startet en adventstradisjon med ikke mindre enn tre felles julekalendere. Så vi trekker èn som skal trekke nelliken ut av appelsinen, èn som skal få sjokoladebiten i kalenderen, og èn som skal trekke lapp fra kalenderkassa med hyggelige tiltak eller gester som blir gjort for den som trekker/eller felles for alle. Pluss at vi ser på Jul i Svingen(!!!!!) Amalies Jul, og Nissene på Låven. Men, i og med at jeg har planer om å ta tidlig kveld(det vil si tidligere enn før) så skal jeg være kort og kontant.

Først hadde vi litt selskapsleker...
Som ikke akkurat er så rene og pene som andre. Noe Kristine fikk smertelig erfare, og endte opp med sjokade i hele trynet.


Vi hadde nesten hele Juleevangeliet!
Jeg og Kristine var begge juletre, mens godeste Ingeborg var pakken under treet!
Det var også premie for beste kostyme, hvor Ingeborg så fint stakk av med seieren. Det skal blant annet nevnes at når alle andre satt i benkeradene i Auditoriet, satt hun i trappen på en stol fordi hun ikke kunne sitte så trangt.

I morgen spørs det om det ikke blir bilder fra pepperkakehusbakinga til guttene, hvis jeg får lov å legge ut. Over og ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar